НачалоНовини 2020/04Новина

Изпълнителна агенция по горите | Новини

14.04.2020 - Предвид извънредното положение срокът за подаване на заявления за участие в международната конференция по лесозащита се удължава до 15 май 2020 г.

Във връзка с извънредното положение, срокът за подаване на заявления и доклади за Международната научно-практическа конференция по лесозащита се удължава до 15 май 2020 г. Форумът е предвиден за месец октомври и е посветен на 60 години от създаването на лесозащитните станции в България. Организатор на събитието е  Изпълнителна агенция по горите, под патронажа на Министъра на земеделието, храните и горите. 

На конференцията ще бъдат представени доклади и постери, свързани с историята и научно-практическите достижения в областта на лесозащитата. 

При невъзможност да се осъществи, докладите и материалите, събрани за конференцията ще бъдат издадени в сборник, посветен на годишнината. 

Всички желаещи могат да заявят участие в срок до 15.05. 2020 г. на 60yearslzs@gmail.com. Изпращане на пълния текст на докладите и постерите - до 30.07.2020 г.

 
 
 

Коментари

Публикувай коментар

Заглавие:
Текст:
Псевдоним:
Е-мейл:
Код за сигурност